Salgs- og leveringsbetingelser

Copyright 2019 ©  Nees-Stjernholm Products

OM NEES-STJERNHOLM PRODUCTS

Nees-Stjernholm er skabt som en lille web forretning, fordi vi gerne vil give andre mulighed for at smage de produkter, vi selv sætter pris på.

Det er vores mål, hen ad vejen, at supplere sortimentet med forskellige gode ting. Det kan være gode specialiteter, gode produkter til personlig pleje, specielle ting med relation til velvære eller lignende.

Forretningen har base i Ringkøbing på Vester Strandsbjerg 4A, som ligger nede ved havnen. Her har vi planer om at lave en lille vinduesudstilling – og ved særlige lejligheder vil det være muligt at prøve nogle af vores produkter.

LEVERING

Når du køber varer hos os, vælger du selv om du vil afhente produkterne eller have dem tilsendt på din regning på billigste og bedste måde.

Køb nu

Forside

Rødvin

Hvidvin

Kontakt

Nees-Stjernholm Products logo

Crémant

Rom

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Når du bestiller produkter hos Nees-Stjernholm kan du vælge, om du foretrækker selv at afhente eller om vi skal sende produktet til dig.

Vil du selv afhente, markerer du blot dette – så kontakter vi dig for en nærmere aftale om afhentning.

Vælger du at få produkterne tilsendt, finder vi den bedste og billigste løsning. Fragten vil fremgå af fakturaen, som følger forsendelsen.

BETALING

Produkterne bedes betalt via netbank til vores konto nummer 7650 - 1326748 indenfor en uge.

Bemærk, at produkterne stadig tilhører Nees-Stjernholm indtil betalingen er indgået på vores konto.

Skulle du være uheldig og få leveret et dårligt produkt, beder vi dig kontakte os så vi kan aftale, hvordan vi bedst og lettest får løst problemet.