Salgs- og leveringsbetingelser

Køb nu

Forside

Rødvin

Hvidvin

Kontakt

Nees-Stjernholm Products logo

Crémant

Rom

Cremant

Mousserende vine er i de senere år blevet stadig mere populære i Danmark. Det gælder både de søde italienske som Asti og ikke mindst de franske brut kvaliteter.

Efter vores smag får man virkelig ”value for money” når man finder en god Cremant – og vores hvidvinsleverandør er – efter vores mening – også virkelig god når det gælder Cremant.

Vi har valgt en hvid og en rosé til vores on-line sortiment. De er rigtig gode hver for sig!

CRÉMANT BRUT TRADITION

CRÉMANT BRUT ROSÈ

Copyright 2019 ©  Nees-Stjernholm Products

OM NEES-STJERNHOLM PRODUCTS

Nees-Stjernholm er skabt som en lille web forretning, fordi vi gerne vil give andre mulighed for at smage de produkter, vi selv sætter pris på.

Det er vores mål, hen ad vejen, at supplere sortimentet med forskellige gode ting. Det kan være gode specialiteter, gode produkter til personlig pleje, specielle ting med relation til velvære eller lignende.

Forretningen har base i Ringkøbing på Vester Strandsbjerg 4A, som ligger nede ved havnen. Her har vi planer om at lave en lille vinduesudstilling – og ved særlige lejligheder vil det være muligt at prøve nogle af vores produkter.

LEVERING

Når du køber varer hos os, vælger du selv om du vil afhente produkterne eller have dem tilsendt på din regning på billigste og bedste måde.

Kr. 120,-

Pris pr. flaske på 0,75 l

ved køb af min. 6 flasker

Se mere

Kr. 120,-

Se mere