Salgs- og leveringsbetingelser

Køb nu

Forside

Rødvin

Hvidvin

Kontakt

Nees-Stjernholm Products logo

Crémant

Rom

ALSACE

Alsace ligger i det nordøstlige Frankrig i dække af bjergkæden Vogeserne i vest og langs Rhinen i øst. Klimaet er på det nærmeste perfekt: Bjergene beskytter mod regn og gør Alsace til det mest solsikre område i Frankrig næst efter Sydfrankrig.

Høstudbyttet er det højeste i Frankrig, og man anvender mest tyske druesorter. Vinene, som er opkaldt efter den druesort de er lavet på, er fyldige og tørre, helt i fransk stil, så de passer til maden.

Guide til Alsacevine

Det er ikke altid let at finde ud af hvilken vin der passer til maden og derfor giver vi dig her forslag til Alsacevine, som forekommer os at være de mest velegnede til en række forskellige retter.

Domaine Du Moulin De Dusenbach ligger på den såkaldte Vinrute i den skønne by Ribeauville. Vinhuset har tidligere været kendt under navnet Bernard Schwach.

Vinene fremstilles dels på druer fra familiens egne marker, og dels fra druer leveret på langtidskontrakter fra udvalgte vinbønder i området.

Druerne håndplukkes og samles i små kar, som hurtigt transporteres til den moderne druepresse. Efter naturlig bundfældning af mosten, pumpes den til gæring i temperaturregulerede tanke.

Vi har udvalgt 3 skønne vine, som nu kan købes hos Nees-Stjernholm Products:

RESERVA VINE

SYLVANER

 

Kr. 60,-

Pris pr. flaske på 0,75 l

ved køb af min. 6 flasker

Se mere

PINOT GRIS

 

Kr. 90,-

Pris pr. flaske på 0,75 l

ved køb af min. 6 flasker

Se mere

PINOT BLANC

 

Kr. 70,-

Pris pr. flaske på 0,75 l

ved køb af min. 6 flasker

Se mere

TERROIR VINE

Copyright 2019 ©  Nees-Stjernholm Products

OM NEES-STJERNHOLM PRODUCTS

Nees-Stjernholm er skabt som en lille web forretning, fordi vi gerne vil give andre mulighed for at smage de produkter, vi selv sætter pris på.

Det er vores mål, hen ad vejen, at supplere sortimentet med forskellige gode ting. Det kan være gode specialiteter, gode produkter til personlig pleje, specielle ting med relation til velvære eller lignende.

Forretningen har base i Ringkøbing på Vester Strandsbjerg 4A, som ligger nede ved havnen. Her har vi planer om at lave en lille vinduesudstilling – og ved særlige lejligheder vil det være muligt at prøve nogle af vores produkter.

LEVERING

Når du køber varer hos os, vælger du selv om du vil afhente produkterne eller have dem tilsendt på din regning på billigste og bedste måde.

 

Kr. 155,-

Pris pr. flaske på 0,75 l

ved køb af min. 6 flasker

RIESLING SCHIEFERBERG

Se mere

PINOT GRIS SCHIEFERBERG

 

Kr. 175,-

Pris pr. flaske på 0,75 l

ved køb af min. 6 flasker

Se mere