Salgs- og leveringsbetingelser

Køb nu

Forside

Rødvin

Hvidvin

Kontakt

Nees-Stjernholm Products logo

Crémant

Rom

CHÂTEAU DE ROQUES

Château de Roques er beliggende i Puisseguin Saint Emilion, en satelitkommune til Saint Emilion.

Slottets gode vinmarker på næsten 33 ha har en jordbund og en beplantning, der er lig flere af de store grand cru slotte fra Saint Emilion. I øvrigt er alderen på vinstokkene ca. 35 år og det er en garanti for en høj kvalitet.

Vinifikationen og lagringen foregår på traditionel vis.

Vinen er elegant, raceren, med en duft, der domineres af modne frugter. Den lange eftersmag tiltaler kendere, der gerne lader denne vin lagre for at blive helt perfekt.

Copyright 2019 ©  Nees-Stjernholm Products

OM NEES-STJERNHOLM PRODUCTS

Nees-Stjernholm er skabt som en lille web forretning, fordi vi gerne vil give andre mulighed for at smage de produkter, vi selv sætter pris på.

Det er vores mål, hen ad vejen, at supplere sortimentet med forskellige gode ting. Det kan være gode specialiteter, gode produkter til personlig pleje, specielle ting med relation til velvære eller lignende.

Forretningen har base i Ringkøbing på Vester Strandsbjerg 4A, som ligger nede ved havnen. Her har vi planer om at lave en lille vinduesudstilling – og ved særlige lejligheder vil det være muligt at prøve nogle af vores produkter.

LEVERING

Når du køber varer hos os, vælger du selv om du vil afhente produkterne eller have dem tilsendt på din regning på billigste og bedste måde.

Denne årgang er den sidste fra Chateau Tertre-Daugay, mens det endnu var ejet af Malet-Roquefort familien. Begrænset antal.

 

Kr. 220,-

2011 Chateau Daugay Saint
Emilion Grand Cru